Επισκευή μετά από ατύχημα

Η Α. Ισμαήλος Α.Ε. συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες για να διευκολύνει την διαδικασία επισκευής του αυτοκινήτου σας, για εσάς, στην περίπτωση ατυχήματος. Εσείς απλά εφόσον είστε ασφαλισμένοι σε μια από αυτές αφήνετε το αυτοκίνητο σε μας για επισκευή και περνάτε να το παραλάβετε μόλις θα είναι έτοιμο. Το “οικονομικό” αφήστε το πάνω μας, θα το τακτοποιήσουμε απευθείας με την ασφαλιστική σας χωρίς να χρειαστεί να εκταμιεύσετε χρήματα.

 

Οι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι AIG, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ, ΜΙΝΕΤΤΑ, EUROLIFE, ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, PRIME, ALLIANZ, GROUPAMA, INTERAMERICAN, ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

 

Είτε πρόκειται για ζημιά στο αμάξωμα, στο χρώμα ή αν απαιτείται η αντικατάσταση μερών του οχήματος, για οποιαδήποτε επισκευή ατυχήματος, το πιστοποιημένο φανοβαφείο της A. Ισμαήλος Α.Ε.  είναι ο κατάλληλος προορισμός. Εδώ, το όχημά σας βρίσκεται σε χέρια ειδικών που ασχολούνται καθημερινά με αυτά τα πολύπλοκα οχήματα και τα πολυσύνθετα υλικά (σκληροί και υπέρσκληροι χάλυβες, ειδικά ατσάλινα κράματα κ.λ.π.) που χρησιμοποιούνται στα αμαξώματα αυτοκινήτων της Mercedes-Benz και ως εκ τούτου γνωρίζουν τη Mercedes-Benz σας ‘μέσα-έξω’. Μπορείτε επίσης να βασιστείτε στο γεγονός ότι χρησιμοποιούμε αποκλειστικά  γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz και μεθόδους επισκευής, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Στην Α. Ισμαήλος Α.Ε. θα βρείτε  εξειδικευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι μπορούν να παρέχουν οικονομικές εργασίες επισκευής σε παλαιότερα οχήματα όπως ακριβώς στα νεότερα.

 

Με τον τρόπο αυτό, οι εργασίες επισκευής ατυχήματος της Mercedes-Benz συμβάλλουν στη διατήρηση της αξίας του οχήματός σας και στη διασφάλιση ότι οι εγγυήσεις που κατέχετε ισχύουν στο ακέραιο.

 

>  Ενδιαφέρομαι για service

Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 156, 166 74, Τηλ.:210 89 86 900

Κορωπί: Λ. Κορωπίου-Βάρης 58, 194 00, Τηλ.:210 60 22 222

Άγιος Δημήτριος: Λ. Βουλιαγμένης 305, 172 36, Τηλ.:210 97 60 595

Ρόδος: 9ο χλμ. Λεωφόρου Ρόδου-Λίνδου, 851 00, Τηλ.:224 10 63 550

 

© 2018 A. Ισμαήλος Α.Ε.    |    Προσωπικά δεδομένα / Όροι Χρήσης

Εγγραφή στο

Newsletter