Μια δωρεά με ανθρώπινο χαρακτήρα.

 

Στην Α. Ισμαήλος Α.Ε. αναγνωρίζουμε και επιβραβεύουμε τον δύσκολο καθημερινό αγώνα των ΕΚΑΜ και την τόσο σημαντική προσφορά τους προς στην κοινωνία μας.

 

Η Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (Ε.Κ.Α.Μ.) είναι ένα επίλεκτο τμήμα των ειδικών δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο έχει συγκροτηθεί για τη διεξαγωγή εξαιρετικά δύσκολων και απαιτητικών επιχειρήσεων και για την αντιμετώπιση καταστάσεων υψηλού κινδύνου (τρομοκρατικές ενέργειες, συλλήψεις βαριά οπλισμένων κακοποιών, αεροπειρατείες, απαγωγές ομήρων, κ.τ.λ).

 

Έχοντας λοιπόν ως γνώμονα ότι  τα στελέχη της Μονάδας τυγχάνουν ειδικής εκπαίδευσης, τόσο στις διαδικασίες δυναμικών επεμβάσεων όσο και στον ειδικό προστατευτικό ή τον εξοπλισμό επεμβάσεων που χρησιμοποιούν, η Α. Ισμαήλος Α. Ε. δώρισε αθλητικό υλικό για να μπορεί να ανταπεξέρχεται με επιτυχία στο απαιτητικό δύσκολο και ιδιόμορφο έργο της.

 

Η εν λόγω ευγενική χορηγία έλαβε μέρος στις 08 Νοεμβρίου στα γραφεία της διοίκησης των Ειδικών Δυνάμεων όπου το σύνολο του προσωπικού έλαβε απο τον Κο. Πάνο Ισμαήλο τον αθλητικό εξοπλισμό όπως παπούτσια κ.α.

 

Στην δύσκολη εποχή που ζούμε, τέτοιες κινήσεις μόνο θετικά μπορούν να χαρακτηριστούν. Αποδεικνύουν πως πίσω από τα γυαλιστερά αμαξώματα, τις πωλήσεις και τα αστέρια, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ενδιαφέρονται για το κοινό καλό και τον συνάνθρωπο τους.

 

"Θεωρώ υποχρέωσή μας, με όποιον τρόπο μπορούμε να συμβάλουμε  στην προσπάθεια που κάνετε καθημερινά και δεσμεύομαι προσωπικά να είμαστε κοντά σας με κάθε τρόπο". Πάνος Ισμαήλος

 

Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 156, 166 74, Τηλ.:210 89 86 900

Κορωπί: Λ. Κορωπίου-Βάρης 58, 194 00, Τηλ.:210 60 22 222

Άγιος Δημήτριος: Λ. Βουλιαγμένης 305, 172 36, Τηλ.:210 97 60 595

Ρόδος: 9ο χλμ. Λεωφόρου Ρόδου-Λίνδου, 851 00, Τηλ.:224 10 63 550

 

© 2018 A. Ισμαήλος Α.Ε.    |    Προσωπικά δεδομένα / Όροι Χρήσης

Εγγραφή στο

Newsletter