Υπό τους ήχους του Ζορμπά ολοκληρώθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο το ΜΕΤΚΑ Πρωτάθλημα Ιππασίας 2017.

 

Στην Υπερπήδηση Εμποδίων τρεις αμαζόνες και ένας ιππέας πήραν τους τίτλους των Πρωταθλητών στις κατηγορίες Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων και Ενηλίκων. Ο λόγος για την Αθηνά Ζολώτα Γιάρα με τον Z Akinos, η Πάολα Μαρτίνη με την Cleopatra, ο Κωνσταντίνος Παπαθανασίου με τον Secret Prince και η Ιόλη Μυτιληναίου με τον Broadway. Συγχαρητήρια σε όλους!

 

Πιστή στο ραντεβού της φυσικά και φέτος η Α. Ισμαήλος Α. Ε. ως επίσημος χορηγός των αγώνων, συνοδευόμενη από την νέα δυναμική GLA Facelift η οποία έδωσε και αυτή το παρόν στο στίβο παρέα με τους υπόλοιπους αθλητές.

 

Στην παρέα μας ήταν επίσης τα θεραπευτικά αλογάκια Gentle Carousel, εκπαιδευμένα σκυλιά σε Agility, η Σχολή Οδηγών Ελλάδος, καθώς την Κυριακή διεξαγόταν και το Πρωτάθλημα Γερμανικού Ποιμενικού.

 

Ένα μεγάλο μπράβο στην Ελληνική Ομοσπονδίας Ιππασίας που για άλλη μια χρονιά οργάνωσε ένα καταπληκτικό event για μικρούς και μεγάλους.

 

Άλλοι χορηγοί και υποστηρικτές του πρωταθλήματος είναι η METKA, SHELL, PREMIU MARES, MYTHOS, KYVERNITIS travel, SUPERFAST FERRIES, HERTZ, ΚΤΗΜΑ Χάρις, Όμιλος ιατρικού, New Alert, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το Star Channel.

 

Καλή συνέχεια σε όλους τους αθλητές!

 

Για άλλη μια χρονιά η Α. Ισμαήλος Α. Ε. στηρίζει το  Πρωτάθλημα Ιππασίας Υπερπήδησης  Εμποδίων 2016

 

Εις μνήμη του Φρέντυ Σερπιέρη, που έφυγε από τη ζωή στις 20 Απριλίου 2016, διεξάχθηκε τo φετινό Πρωτάθλημα Ιππασίας Υπερπήδηση Εμποδίων & Ιππικής Δεξιοτεχνίας στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο 2 έως και 5 Ιουνίου 2016.

 

Το φετινό πρωτάθλημα είχε ρεκόρ συμμετοχών, αφού έλαβαν μέρος πάνω από 400 ζευγάρια ίππων/ιππέων από όλη την Ελλάδα, και διεκδίκησαν τους τίτλους των πρωταθλητών και των δύο αθλημάτων στις κατηγορίες παίδων, εφήβων, νεαρών ιππέων και ενηλίκων.

 

Η Α. Ισμαήλος Α.Ε για μια ακόμη χρονιά ήταν χορηγός του αθλήματος και συνοδεύτηκε από την πολύ αγαπημένη A-Class, η οποία βρισκόταν μέσα στον στίβο των αγώνων.

 

Την απονομή εφήβων έκανε ο Κος. Πάνος Ισμαήλος ενώ τις απονομές των Πρωταθλητών έκαναν ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος, η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unesco, ο κ. Σπύρος Καπράλος, Πρόεδρος της ΕΟΕ και ο κ. Ισίδωρος Κούβελος, Πρόεδρος της ΔΟΑ και πρώην Πρόεδρος της ΕΟΙ.

 

Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων 2015

 

Σε ένα άκρως ηλιόλουστο σκηνικό έλαβε μέρος ο Αγώνας Πρωταθλήματος Υπερπήδησης Εμποδίων 2015 τη Πέμπτη 23 έως και την Κυριακή 26 Απριλίου στο Ανοιχτό Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

 

Νικητής στην κατηγορία Ενηλίκων ανακηρύχθηκε ο Αλέξανδρος Φουρλής με τον Casimir de la Pomme. Στην κατηγορία παίδων την πρώτη θέση πήρε ο Κωνσταντίνος Παπαθανασίου με τον Quatuor des Bordes ενώ στην κατηγορία παίδων η Αρίνα Ντελντίνοβα με τον Khan κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα μετά από μπαράζ με άλλες τρεις αμαζόνες που διεκδικούσαν επί ίσοις όροις τον τίτλο όσο και τον αγώνα Grand Prix.

Το κοινό είχε την χαρά να κάνει βόλτες με εκπαιδευτικά άλογα ενώ για τους μικρούς μας φίλους είχε παιδική φάρμα και έναν τεράστιο χώρο παιχνιδιού.

 

Επίσης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά την B-Class η οποία συνόδευε την Α. Ισμαήλος Α.Ε. επίσημο χορηγό της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

 

Το Πρωτάθλημα 2015 ολοκληρώθηκε υπό τους ήχους του Ζορμπά, με τις απονομές των Πρωταθλητών 2015 και τον κόσμο να χειροκροτεί τους μεγάλους πρωταγωνιστές, ιππείς και άλογα.

 

 

Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας 2014

 

Η Α. Ισμαήλος Α.Ε. έχει την τιμή να στηρίζει φέτος την εξαιρετική προσπάθεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας σε όλα τα επίπεδα και εύχεται μια καλή σεζόν σε όλους τους αθλητές και συντελεστές.

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας – ΕΟΙ, ιδρύθηκε το 1990 και εκπροσωπεί στη χώρα μας το ολυμπιακό άθλημα της Ιππασίας με έδρα της το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

 

Η Ιππασία αποτελεί ένα ξεχωριστό άθλημα που διακρίνεται για την ομορφιά, τη χάρη και το εντυπωσιακό θέαμα. Ο συνδυασμός ιππέα και αλόγου – συγκέντρωσης και δύναμης – προκαλεί συναισθήματα και εντάσεις όσο κανένα άλλο άθλημα. Το μοναδικό άθλημα όπου εμπλέκονται δύο αθλητές – το άλογο και ο ιππέας – και ένα από τα ελάχιστα αθλήματα στα οποία άνδρες και γυναίκες συναγωνίζονται επί ίσοις όροις, ακόμη και σε Ολυμπιακό επίπεδο.

 

Η ΕΟΙ θα οργανώσει το 2014 αγώνες σε επίπεδο πρωταθλήματος σε τέσσερα ιππικά αθλήματα: Υπερπήδηση Εμποδίων, Ιππική Δεξιοτεχνία, Ιππική Αντοχή και Αμαξοδήγηση. Παράλληλα θα αναπτύξει περαιτέρω την Ιππασία για άτομα με Αναπηρία (Para Equestrian), εντάσσοντας αγωνίσματα Para Dressage στους αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας. Το Para-dressage αποτελεί ένα από τα επίσημα αθλήματα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιππασίας και της ΕΟΙ και αγώνισμα των Παρα-Ολυμπιακών Αγώνων (Para – Olympics).

 

Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 156, 166 74, Τηλ.:210 89 86 900

Κορωπί: Λ. Κορωπίου-Βάρης 58, 194 00, Τηλ.:210 60 22 222

Άγιος Δημήτριος: Λ. Βουλιαγμένης 305, 172 36, Τηλ.:210 97 60 595

Ρόδος: 9ο χλμ. Λεωφόρου Ρόδου-Λίνδου, 851 00, Τηλ.:224 10 63 550

 

© 2018 A. Ισμαήλος Α.Ε.    |    Προσωπικά δεδομένα / Όροι Χρήσης

Εγγραφή στο

Newsletter