2017 Χορηγία στην ΕΠΟΜΕΑ Δήμου Αιγάλεω

 

Η Ανθρωπιστική Βοήθεια πρέπει να είναι καθήκον όλων μας προκειμένου να συμβάλλουμε στη διάσωση των συνανθρώπων μας που έχουν την ανάγκη για στήριξη και βοήθεια.

 

Η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών του Δήμου Αιγάλεω που έχει ως σκοπό την προστασία της ζωής, της υγείας και της περιουσίας των πολιτών και της φύσης εντός και εκτός των συνόρων της Ελλάδας, βρίσκεται καθημερινά στο δρόμο προκειμένου να δώσει τις πρώτες βοήθειες σε όποιον την χρειαστεί.

 

Η Α. Ισμαήλος Α.Ε. στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, θέλοντας να στηρίξει το τόσο σημαντικό έργο της ΕΠΟΜΕΑ, χορήγησε τρία (3) ποδήλατα για την χρήση κινητών φαρμακείων, βοηθώντας έτσι την ταχύτερη εξυπηρέτηση των συνανθρώπων μας που χρήζουν βοηθείας σε καθημερινή βάση.

Την παράδοση έκανε ο κος. Παναγιώτης Ισμαήλος παρουσία του Προέδρου της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. κ. Ρουμελιώτη Γιώργο που έγινε στο κατάστημα της Α. Ισμαήλος Α.Ε. στην Γλυφάδα.

 

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη της Ομάδας για την ασφάλεια που μας παρέχουν και την ελπίδα που μας δίνουν ότι μπορούμε όλοι να μάθουμε να βοηθάμε μέσα από την ειδική εκπαίδευσή τους.

2014 Χορηγία στην ΕΠΟΜΕΑ Δήμου Αιγάλεω

 

Η ασφάλειά σας είναι η προτεραιότητά μας μέσα κι έξω από τα αυτοκίνητά μας.

Γι’ αυτό ενισχύουμε την εξαιρετική προσπάθεια της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Δήμου Αιγάλεω με ένα φορητό απινιδωτή για έκτακτες περιπτώσεις.

Τα μέλη της ομάδας ήρθαν στα γραφεία μας στο Κορωπί να τους γνωρίσουμε, να μιλήσουμε για το έργο τους και να μας ευχαριστήσουν για την συνεισφορά μας.

 

Η ομάδα είναι εθελοντική και μη κερδοσκοπική και αποτελείται από άτομα που εργάζονται σε άλλες καθημερινές δουλειές, όπως γιατροί, στρατιωτικοί κλπ.

Σκοπός τους είναι η προστασία της ζωής, της υγείας και περιουσίας των πολιτών, την προστασία της φύσης, καθώς και την εκπαίδευση αλλά και την διοργάνωση αθλοπαιδιών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Παρέχει υπηρεσίες διάσωσης, ιατρικής υποστήριξης από ατυχήματα ή ασθένειες σε εκδηλώσεις και υποστήριξη πληγέντων ατόμων από πολέμους ή καταστροφές εντός και εντός των συνόρων.

Η ΕΠΟΜΕΑ οργανώνει και εκπαιδεύει εθελοντές πολίτες για να μπορούν να παρέχουν βοήθεια και υποστηρίζει σε μόνιμη βάση τα θέατρα Βύρωνα, Πέτρας και Μινωτή και είναι ενταγμένη στον Ευρωπαϊκό οργανισμό EURO SAR.

 

Μετά από τη σημερινή μας συνάντηση όλοι εμείς στην Α. Ισμαήλος Α. Ε. αισθανόμαστε περισσότερο ασφαλείς.

Σας Ευχαριστούμε!

Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 156, 166 74, Τηλ.:210 89 86 900

Κορωπί: Λ. Κορωπίου-Βάρης 58, 194 00, Τηλ.:210 60 22 222

Άγιος Δημήτριος: Λ. Βουλιαγμένης 305, 172 36, Τηλ.:210 97 60 595

Ρόδος: 9ο χλμ. Λεωφόρου Ρόδου-Λίνδου, 851 00, Τηλ.:224 10 63 550

 

© 2018 A. Ισμαήλος Α.Ε.    |    Προσωπικά δεδομένα / Όροι Χρήσης

Εγγραφή στο

Newsletter