70οι Πανελλήνιοι Αγώνες Πρωταθλήματος Υπερπήδησης Εμποδίων 2017

Ακόμη μια πετυχημένη χρονιά έκλεισε με πολλές διακρίσεις για την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας αφού πραγματοποιήθηκαν οι 70οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππασίας, Υπερπήδησης Εμποδίων, που ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στον Μαρκόπουλο.

Η ομάδα της #smartismailos συνοδευόμενη από το έξυπνο αυτοκίνητο πόλης smart forfour που βρισκόταν συνεχώς μέσα στον στίβο, στήριξαν για ακόμη μια χρονιά το άθλημα με την χορηγία τους και βράβευσαν σε ένα γιορτινό κλίμα τους Πανελληνιονίκες 2017 στην κατηγορία Νέων Ιππέων ύψους 1.35 με πρώτη θέση την φετινή Πρωταθλήτρια Εφήβων 2017, Πάολα Μαρτίνη του ΙΑΟΦ να κερδίζει με τον Electic Elvis. Στην 2η θέση θέση ο περσινός Πανελληνιονίκης Νέων Ιππέων, Ανδρέας Βαρδινογιάννης με τον Zjohn και στην 3η θέση η Σελήνη Ποππ του ΙΟΒΟΠ με την Arabella.

Συγχαρητήρια σε όλους και κάθε χρόνο να βλέπουμε περισσότερες συμμετοχές και περισσότερες διακρίσεις.

 

69οι Πανελλήνιοι Αγώνες Πρωταθλήματος Υπερπήδησης Εμποδίων 2016

Σε ένα άκρως Χριστουγεννιάτικο κλίμα και με τον κόσμο να χειροκροτεί τους Πανελληνιονίκες 2016, ολοκληρώθηκαν 9-11 Δεκεμβρίου οι 69οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Οι Πανελληνιονίκες 2016 ήταν οι: Νικολίνα Μακαρώνα, Ανδρέας Βαρδινογιάννης, Αντώνης Αντωνίου και Άρτεμις Πίτσικου

Η Α. Ισμαήλος Α.Ε. και το #smart έδωσαν το παρόν με την χορηγία τους για άλλη μια χρονιά και βραβεύοντας τους ιππείς της Β ‘Κατηγορίας που αγωνίστηκαν σε ύψος 1.30μ.

Συγχαρητήρια σε όλους του αθλητές και ευχόμαστε το 2017 να φέρει περισσότερες διακρίσεις.

Πρωτάθλημα Ιππασίας Υπερπήδησης Εμποδίων 2016

Την Κυριακή 5/6/2016 αναδείχθηκαν στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας Μαρκόπουλου οι φετινοί Πρωταθλητές Υπερπήδησης Εμποδίων.

Η Α. Ισμαήλος Α.Ε. ώς χορηγός του αθλήματος για ακόμη μια χρονιά, συμμετείχε ενεργά έχοντας μέσα στον αγωνιστικό χώρο το νέο smart fortwo cabrio και στηρίζοντας την προσπάθεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας προκειμένου να ολοκληρώσει όλο αυτό το τόσο σημαντικό έργο που κάνει.  Αξίζει να σημειωθεί, πως την απονομή εφήβων την έκανε ο Κος. Πάνος Ισμαήλος ενώ τις απονομές των Πρωταθλητών έκαναν ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος, η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unesco, ο κ. Σπύρος Καπράλος, Πρόεδρος της ΕΟΕ και ο κ. Ισίδωρος Κούβελος, Πρόεδρος της ΔΟΑ και πρώην Πρόεδρος της ΕΟΙ.

Το φετινό Πρωτάθλημα Ιππασίας Υπερπήδηση Εμποδίων, το οποίο ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του Φρέντυ Σερπιέρη, ο οποίος απεβίωσε στις 20 Απριλίου 2016, διεξήχθη από τις 02 έως τις 5 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο με ρεκόρ συμμετοχών που ξεπέρασαν τα 400 ζευγάρια ίππων/ιππέων από όλη την Ελλάδα.

Στην κατηγορία Ενηλίκων Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε ο αθλητής και προπονητής του Ομίλου , Γρηγόρης Βόγλης με την Quelly Briquedale καθώς επίσης ήταν και ο νικητής του Grand Prix με τη μοναδική άπταιστη διαδρομή.

Στην κατηγορία Παίδων δεύτερος Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Σταύρος Θεοφανόπουλος με την Taquine du Vivier ενώ στην 1η θέση του Grand Prix της κατ. Παίδων ισοβάθμησαν: η Χριστίνα Κωνσταντίνου με τον Colour Line και ο Σταύρος Θεοφανόπουλος με την Taquine du Vivier.

Νικητής στο Grand Prix Νεαρών Ιππέων ήταν ο Αλέξανδρος Κοκκώνης με τον Oscar de Semilly.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές.

 

Το smart forfour στους 68ους Πανελλήνιους Αγώνες Πρωταθλήματος Υπερπήδησης Εμποδίων 2015

Η Α. Ισμαήλος Α.Ε. ήταν για ακόμα μια φορά επίσημος χορηγός στους Πανελλήνιους Αγώνες Πρωταθλήματος Υπερπήδησης Εμποδίων που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία το προηγούμενο σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Ανάμεσα στα πανέμορφα άλογα βρισκόταν και το εξίσου πανέμορφο smart forfour.