Εταιρία

«The best or nothing.» Η φράση του Gottlieb Daimler που έγινε το σλόγκαν της

Mercedes-Benz εκφράζει απόλυτα την προσέγγιση μας γύρω από τα κλασσικά οχήματα.

 

Ο οραματιστής της ιδέας, Αντώνης Ισμαήλος, δημιούργησε μια ξεχωριστή μονάδα ανακατασκευής οχημάτων που έχει ως στόχο την 100% λειτουργικότητα των οχημάτων από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους.

 

Η Α. Ισμαήλος Α.Ε. από το ξεκίνημα της το 1990 ως εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής της Mercedes-Benz  έχει επισκευάσει και ανακατασκευάσει πολλά κλασσικά αυτοκίνητα Mercedes-Benz.

 

Η αγάπη πολλών πελατών για τα κλασσικά αυτοκίνητα, αλλά και η ενδεχόμενη επένδυση σε μια αντίκα, δημιούργησε ένα πελατολόγιο γύρω από αυτήν την εξειδικευμένη δραστηριότητα.

 

Το 2015 η εταιρία δημιούργησε την Ismailos Classics που έχει στις εγκαταστάσεις μας στο Κορωπί τον δικό της ξεχωριστό χώρο οπού γίνονται όλες οι εργασίες από εξειδικευμένο προσωπικό στην επισκευή και ανακατασκευή ιστορικών οχημάτων.

Η εταιρία για λογαριασμό των πελατών της έχει αναλάβει να κάνει εργασίες και σε εκτός Mercedes-Benz οχήματα έχοντας πλέον αποκτήσει εμπειρία σε αυτά.

 

Το δίκτυο των συνεργατών μας ανά την Ευρώπη μας διευκολύνει να βρίσκουμε ανταλλακτικά ακόμα και για τα πιο σπάνια οχήματα.

 

Αυτό σε συνδυασμό με την κοστολόγηση της εργασίας κάνει το κόστος ανακατασκευής ή επισκευής τέτοιων οχημάτων να είναι αρκετά μικρότερο στην Ismailos Classics απ’ ότι σε αντίστοιχες εταιρίες της Ευρωπαϊκής αγοράς.

 

Για εμάς κάθε εργασία πάνω σε ένα κλασσικό αυτοκίνητο είναι ένα ξεχωριστό project. Είναι η χαρά του κάθε μηχανικού μας και η επιθυμία του ίδιου του Αντώνη Ισμαήλου να αναλαμβάνει η εταιρία τέτοια project γιατί έτσι ενσαρκώνει το όραμα του «να κάνει τα

κλασσικά αυτοκίνητα λειτουργικά όπως και την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους.»

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

© 2018 Ismailos Classics    |   Προσωπικά δεδομένα / Όροι Χρήσης