27 χρόνια δίπλα σας, κοντά στη μάρκα Mercedes-Benz.

 

Η Α. Iσμαήλος Α.Ε., αποτελεί μια ισχυρή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου τα τελευταία 32 χρόνια, και 27 χρόνια μοιράζεται την πορεία της και τις αξίες της με τη μάρκα Mercedes-Benz ως εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής Mercedes-Benz & smart.

 

Προτεραιότητά μας η φροντίδα, η άριστη εξυπηρέτηση και η ικανοποίησή σας και στόχος μας να κάνουμε την εμπειρία της αγοράς ή επισκευής του αυτοκινήτου σας όσο πιο ευχάριστη και οικονομική γίνεται, χτίζοντας έτσι μαζί σας μια ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης «για μια ζωή».

 

Θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε σε μια από τις εκθέσεις μας στην Αττική ή τη Ρόδο, για να απολαύσετε από κοντά τα μοντέλα της Mercedes-Benz και της smart, να κάνετε Τest-drive, να ενημερωθείτε για τα χρηματοδοτικά προγράμματα και με την βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού μας να επιλέξετε το αυτοκίνητο που ταιριάζει σε εσάς και τις ανάγκες σας.

 

Για την αγορά καινούριου ή μεταχειρισμένου Mercedes-Benz ή smart, μεταχειρισμένου άλλης μάρκας ή ανταλλαγή με το δικό σας αυτοκίνητο, είμαστε εδώ για να εξετάσουμε τις εναλλακτικές και να σας προτείνουμε τις πιο συμφέρουσες και αξιόπιστες λύσεις.

 

Τα σύγχρονα συνεργεία μας με τους άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς μας που γνωρίζουν μέσα-έξω τα αυτοκίνητα Mercedes-Benz και τα κάνουν σαν καινούρια σε κάθε συντήρηση, με γνήσια ανταλλακτικά και πιο ανταγωνιστικές τιμές από ποτέ, είναι άλλος ένας λόγος που μας προτιμάτε.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και κλείνουμε με μια υπόσχεση: Να προσπαθούμε διαρκώς να γινόμαστε καλύτεροι για εσάς.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, το Linkedin, το Instagram το YouTube και το Google+ και γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας πρώτοι.

Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 156, 166 74, Τηλ.:210 89 86 900

Κορωπί: Λ. Κορωπίου-Βάρης 58, 194 00, Τηλ.:210 60 22 222

Άγιος Δημήτριος: Λ. Βουλιαγμένης 305, 172 36, Τηλ.:210 97 60 595

Ρόδος: 9ο χλμ. Λεωφόρου Ρόδου-Λίνδου, 851 00, Τηλ.:224 10 63 550

 

© 2018 A. Ισμαήλος Α.Ε.    |    Προσωπικά δεδομένα / Όροι Χρήσης

Εγγραφή στο

Newsletter