Το smart για τέσσερις.

Η πόλη είναι γεμάτη δυνατότητες. Είναι ωραία να μπορείς να απολαμβάνεις τα πάντα ανά τέσσερις. Το smart forfour παρουσιάζει έναν καινοτόμο σχεδιασμό αυτοκινήτου που προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ενός τετραθέσιου. Κι ακριβώς αυτό είναι που το κάνει μοναδικό στην κατηγορία του. Χάρη στις μικρές εξωτερικές διαστάσεις και την ευκινησία του, είναι το τέλειο αυτοκίνητο για την πόλη. Με αξιοθαύμαστη χωρητικότητα για αποσκευές και χώρο για τέσσερις ενήλικες, το smart forfour είναι έτοιμο για όλα τα απρόοπτα που μπορεί να φέρει η καθημερινότητα.

 

Κατανάλωση καυσίμου (μικτός κύκλος) 4,7 - 4,2 l/100 km,

εκπομπές CO2 (μικτός κύκλος) 108 - 97 g/km[1]

Γραμμές Εξοπλισμού

από € 14.455

από € 12.960

smart forfour βασικό μοντέλο.

Έχει όλα όσα χρειάζονται στην πόλη: το βασικό μοντέλο του smart forfour εντυπωσιάζει σε μαύρο χρώμα με άσπρες λεπτομέρειες.

 

 

smart forfour prime.

Με στυλ στην πόλη: Το smart forfour prime αποπνέει πολυτέλεια με τον υψηλής ποιότητας με το δερμάτινο εσωτερικό εξοπλισμό του και τις ζάντες αλουμινίου 5 διπλών ακτίνων.

 

smart forfour passion.

Αεράτο και έντονα εκφραστικό: Το smart forfour passion διατίθεται σε δύο χρωματισμούς για το εσωτερικό του. Έχει όμως να προσφέρει πολύ περισσότερα.

 

smart forfour perfect

Δεν περνούν ποτέ απαρατήρητοι οι έως τέσσερις (συν)επιβάτες του: Το smart forfour στη γραμμή perfect συνδυάζει την απρόσμενα μεγάλη ευρυχωρία με την κομψή σχεδίαση.

 

από € 15.272

από € 14.778

Highlights

Οι καλές ιδέες εξελίσσονται: το smart forfour.

smart με την πρώτη ματιά. αλλά για τέσσερις. Ανακαλύψτε το smart forfour.

Αυτόματα στον προορισμό σας τώρα και με smart forfour!

>> Going Crazy!

 

Twinamic και για smart forfour.

Υπηρεσίες χρηματοδότησης

Διατηρήστε την ευελιξία σας – και στα οικονομικά σας.

Αγοράζοντας ένα smart επιλέγετε ένα μοναδικό αυτοκίνητο και μέγιστη ευελιξία  - ειδικά σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες χρηματοδότησής μας. Με τις διάφορες λύσεις χρηματοδότησης και μακροχρόνιας μίσθωσης, αποκτάτε έξυπνα και γρήγορα το smart σας. Επιπλέον, με τα προϊόντα ασφάλισης που προσφέρουμε είστε απόλυτα προστατευμένοι κάθε στιγμή.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 97 60 595 ή συμπληρώστε τη φόρμα:

Υποβολή της φόρμας...

Ο διακομιστής αντιμετώπισε κάποιο σφάλμα.

Η φόρμα ελήφθη.

Με βολεύει το κατάστημα: