2015

 

Επίδειξη μόδας Oscar de la Renta για καλό σκοπό 2015

 

Το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», διοργάνωσε απογευματινό cocktail με επίδειξη μόδας του οίκου Oscar de la Renta, την Δευτέρα 04 Μαΐου 2015 στις 17:00, στο ξενοδοχείο The Westin Athens στη Βουλιαγμένη. Τα μέλη και οι φίλοι του Σωματείου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την collection Fall | Summer 2015.

 

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του show είχε η Κα Αλίς Δικαίου και τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για την ενίσχυση των σκοπών του Π.Α.Σ.Γ. «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ».

 

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες Oscar de la Renta, IWC, Α. Ισμαήλος Α.Ε., Medical Anti-Aging Center & Eleni Petropoulou.

2014

 

Επίδειξη μόδας Oscar de la Renta 2014

 

Το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», διοργάνωσε απογευματινό cocktail με επίδειξη μόδας του οίκου Oscar de la Renta, την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο Grande Bretagne. Τα μέλη και οι φίλοι του Σωματείου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την κολεξιόν Fall 2014.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του show είχε η Κα Αλίς Δικαίου και τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για την ενίσχυση των σκοπών του Π.Α.Σ.Γ. «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ».

 

Η κα Κατερίνα Παναγοπούλου, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», χαιρετίζοντας την εκδήλωση τόνισε: « Η σημερινή βραδιά είναι μία βραδιά θαυμασμού, αγάπης και τιμής.

 

Θαυμασμού, για τις δημιουργίες ενός Οίκου μόδας που προβιβάζει διαρκώς την αισθητική και αναγάγει σε τέχνη ό,τι υπογράφει.

 

Αγάπης, γιατί το έργο του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ, έχει σαν σημείο αναφοράς την αγάπη για τον συνάνθρωπο και σταθερό προσανατολισμό του, τις Αξίες που εμπνέουν την κοινωνία μας και την οδηγούν σε ένα καλύτερο μέλλον.

 

Τιμής, για τον μεγάλο designer και ιδρυτή του ομώνυμου Οίκου Oscar de la Renta που “έφυγε” πολύ πρόσφατα από κοντά μας. Για τον σχεδιαστή που λάτρεψε την αισθητική, αλλά και τον άνθρωπο. Για τον επιχειρηματία που ανταποκρινόταν πάντα πρόθυμα σε κάθε προσκλητήριο συμβολής σε εκδηλώσεις αλληλεγγύης και με την στάση ζωής του κατέκτησε τον σεβασμό όλων των σκεπτόμενων ανθρώπων του χώρου.

 

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του show είχε η κα Αλίς Δικαίου και τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του Π.Α.Σ.Γ. «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ».

 

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της boutique Oscar de la Renta στην Ελλάδα, Μιχάλη Μαυρίκη, τα κύρια χαρακτηριστικά του οίκου εκφράζονται και σε αυτή τη συλλογή, όπου το χρώμα, η θηλυκότητα και η διαχρονική κομψότητα παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

Στα κοκτέιλ φορέματα κυριαρχεί η δαντέλλα. Η guipure σε έντονο Cardinal κόκκινο η μαγευτικό Royal μπλε, ενώ η Chantilly δαντέλλα σε στρώσεις αιθέριας διαφάνειας είναι στολισμένη με φλοράλ στοιχεία.

 

Υπέροχες τουαλέτες σε φωτεινές αποχρώσεις με πλούσιες υφές όπως Duchesse και Silk Faille δημιούργησε ο Όσκαρ, προσθέτοντας την μοναδική λεπτομέρεια, την αναπάντεχη ελαφρότητα με το μήκος μπροστά να αποκαλύπτει τον αστράγαλο.

 

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες, A. Ισμαήλος A.E., La Prairie, dkmedical spot, κοσμήματα Eleni Petropoulou, λουλούδια Pavlos και Pure Gold Collagen.

 

Την κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου της Μεγάλης Βρετανίας κατέκλυσε πλήθος κόσμου, μελών και φίλων του Σωματείου. Μεταξύ αυτών σύσσωμος ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, η Πρόεδρος του ΣΕΟ, Βούλα Κοζομπόλη, η Αντιπρόεδρος, Εύη Μωραϊτίδου, η Γενική Γραμματεύς, Βούλα Ζυγούρη, η Χρυσή Ολυμιονίκης, Σοφία Μπεκατώρου, η Γενική Γραμματεύς Αθλητισμού, Κούλα Γιαννακίδου και η Πρύτανης του Πανεπιστημίου της Ευρώπης, κα Ελένη Γλυκατζή Αρβελέρ.

 

Ο “μεγάλος” Oscar de la Renta μπορεί να έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, αλλά άφησε πίσω του μια πολύ σημαντική κληρονομιά στο χώρο της μόδας. «Φορέθηκε» από τις πιο αναγνωρίσιμες γυναίκες των τελευταίων έξι δεκαετιών και «αγαπήθηκε» από τη βιομηχανία της μόδας όσο λίγοι.

Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 156, 166 74, Τηλ.:210 89 86 900

Κορωπί: Λ. Κορωπίου-Βάρης 58, 194 00, Τηλ.:210 60 22 222

Άγιος Δημήτριος: Λ. Βουλιαγμένης 305, 172 36, Τηλ.:210 97 60 595

Ρόδος: 9ο χλμ. Λεωφόρου Ρόδου-Λίνδου, 851 00, Τηλ.:224 10 63 550

 

© 2018 A. Ισμαήλος Α.Ε.    |    Προσωπικά δεδομένα / Όροι Χρήσης

Εγγραφή στο

Newsletter