Προσφορές & Προτάσεις για Mercedes-Benz ΤΑΧΙ

 

Τώρα η Mercedes-Benz καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία αυτοκινητιστή προσφέροντας μία ευρεία γκάμα επιλογών στις εκδόσεις ΤΑΧΙ.

 

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά την γκάμα επιλογών σε ένα από τα καταστήματα μας.

 

Καλέστε τώρα για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα που βρίσκονται στη βάση της σελίδας για να ενημερωθείτε για τις ειδικές τιμές για πωλήσεις σε συνδέσμους οδηγών TAXI του EuroTaxi Ελλάς και του συνδέσμου ΤΑΧΙ Ρόδου για εντός του 2017

 

Οι προσφορές αφορούν νέες παραγγελίες για τα παρακάτω μοντέλα:

B-Class, C-Class, E-Class, S-Class, Citan Tourer, V-Class, Vita Tourer RWD, Vita Tourer FWD

Citan Crewbus

Vito Tourer

Το Citan Crewbus TAXI ξεκινάει από €20.914.

 

Με την επιβατική έκδοση του Citan, η Mercedes-Benz σας προσφέρει ένα επαγγελματικό όχημα προσαρμοσμένο στις πολύπλευρες απαιτήσεις της κυκλοφορίας στην πόλη: στιβαρό, ευέλικτο και οικονομικό στη χρήση. Ο σχεδιασμός του πείθει με το μεγάλο χώρο επιβατών –έως 7 θέσεις - σε συνδυασμό με τις μικρές εξωτερικές διαστάσεις του, την υψηλή δυναμική οδήγησης και την εντυπωσιακή ευελιξία και ευκινησία του.

 

Το Citan TAXI έχει όσα περιμένετε από ένα όχημα Mercedes-Benz.

 

Ο σχεδιασμός του πείθει με το μεγάλο χώρο επιβατών σε συνδυασμό με τις μικρές εξωτερικές διαστάσεις του, την υψηλή δυναμική οδήγησης και την εντυπωσιακή ευελιξία και ευκινησία του. Όμως, το Citan είναι συμφέρον και από οικονομικής άποψης – γι’ αυτό φροντίζουν το χαμηλό κόστος λειτουργίας, η υψηλή διαθεσιμότητα, οι ελκυστικές τιμές και οι εξαιρετικά ευέλικτες δυνατότητες χρηματοδότησης.

 

Το Citan έχει όλα όσα περιμένετε από ένα όχημα Mercedes-Benz.

Τα συστήματα ασφάλειας του Citan Crewbus:

> Τιμοκατάλογος ελαφρών επαγγελματικών Mercedes-Benz

> Τιμοκατάλογος ΤΑΧΙ

  1                                       2                                      3                                      4                                      5                                      6

Ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ADAPTIVE ESP.

Το ηλεκτρονικόσύστημα ελέγχου δυναμικής οδήγησης υποστηρίζει τον οδηγό σε κρίσιμες καταστάσεις, βελτιώνοντας την ευστάθεια

του οχήματος.

Αερόσακοι παραθύρου. Οι αερόσακοι παραθύρου ενεργοποιούνται σε περίπτωση σφοδρής πλευρικής σύγκρουσης στην αντίστοιχη πλευρά καλύπτοντας το παράθυρο.

Οι προαιρετικοί αερόσακοι θώρακος στις πλάτες των καθισμάτων οδηγού και συνοδηγού προσφέρουν βελτιωμένη προστασία του θώρακα σε περίπτωση σφοδρού ατυχήματος με πλευρική σύγκρουση.

Υποβοήθηση οπισθοπορείας. Η προαιρετική ηχητική υποβοήθηση οπισθοπορείας με σύστημα μέτρησης απόστασης διευκολύνει τη στάθμευση και αποτρέπει ζημιές στο όχημα.

Αισθητήρας φωτός και βροχής. Ο προαιρετικός αισθητήρας φωτός και βροχής προσαρμόζει αυτόματα το φωτισμό και τη λειτουργία των υαλοκαθαριστήρων ανάλογα με τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος ή και τις καιρικές συνθήκες.

Φώτα πορείας ημέρας. Τα φώτα πορείας ημέρας του βασικού εξοπλισμού ενεργοποιούνται

αυτόματα κατά την εκκίνηση

του κινητήρα και βελτιώνουν την ορατότητα του οχήματος για τους υπόλοιπους

οδηγούς.

Το Vito Tourer TAXI ξεκινάει από €27.600.

 

Η επιβατική έκδοση του Vito, προσφέρει πολυμορφικότητα και άνεση κορυφαίου επιπέδου, σε συνδυασμό με την αξιοπιστία και τη γνωστή ποιότητα της Mercedes-Benz. Με τις διάφορες εκδόσεις καθισμάτων για έως 9 άτομα, καθώς και με τα πολυάριθμα χαρακτηριστικά εξοπλισμού, το Vito TAXI είναι τόσο ιδιαίτερο όσο και οι επιβάτες σας.

 

Ο χώρος επιβατών μπορεί να εξοπλιστεί με διάφορους συνδυασμούς σειρών καθισμάτων, οι οποίες τοποθετούνται και αφαιρούνται εύκολα. Χάρη στον έξυπνο εσωτερικό σχεδιασμό του Vito, ο ευρύς χώρος επιβατών μετατρέπεται γρήγορα και εύκολα σε έναν μεγάλο χώρο αποσκευών. Από τεχνολογικής άποψης υπόσχεται απόλυτη επιτυχία: οι σύγχρονοι 4κύλινδροι κινητήρες CDI και το προαιρετικό πακέτο αποδοτικότητας BlueEFFICIENCY θέτουν τα πρότυπα στα θέματα οικονομίας και φιλικότητας προς το περιβάλλον.

 

Η στιβαρή και άνετη ανάρτησή του, το πολυτελές εσωτερικό του και οι πολυάριθμες επιλογές εξοπλισμού φροντίζουν, ώστε να μπορείτε να παραμένετε απολύτως συγκεντρωμένοι στην εργασία σας.

 

Το Vito TAXI είναι το τέλειο όχημα για την εργασία σας, ανταπεξέρχεται σε όλες τις συνθήκες χρήσης και όλες τις προκλήσεις.

 

Τα συστήματα ασφάλειας του νέου Vito:

Tο Vito Tourer SELECT με ζάντες αλουμινίου 40,6 cm (16"), καθώς και προφυλακτήρες και προσαρτώμενα εξαρτήματα στο χρώμα του αμαξώματος

> Τιμοκατάλογος ελαφρών επαγγελματικών Mercedes-Benz

Το COLLISION PREVENTION

ASSIST συνδυάζει μια λει-

τουργία προειδοποίησης για

ρύθμιση απόστασης και απο-

φυγή σύγκρουσης με το σύστημα

υποβοήθησης πέδησης BAS

PRO.

Η υποβοήθηση διατήρησης

λωρίδας μπορεί να σας βοη-

θήσει να αποφύγετε ατυχήματα

λόγω ακούσιας παρέκκλισης

από τη λωρίδα κυκλοφορίας.

Η υποβοήθηση νεκρής γωνίας

ορατότητας3 συμβάλλει στην

αποτροπή ατυχημάτων κατά την

αλλαγή λωρίδας, π.χ. κατά

την οδήγηση σε αυτοκινητό-

δρομους.

Η κάμερα οπισθοπορείας

απεικονίζει φωτορεαλιστικά το

περιβάλλον του οχήματος και

την κατεύθυνση πορείας με τη

βοήθεια δυναμικών γραμμών.

Το LED Intelligent Light

System προσαρμόζει το

φωτισμό στις συνθήκες φωτι-

σμού, οδοστρώματος και

καιρού.

Το σύστημα υποβοήθησης

κατά των πλευρικών ανέμων,

το οποίο περιλαμβάνεται στο

βασικό εξοπλισμό, αποτρέπει

την παρέκκλιση του οχήμα-

τος από την πορεία του σε περί-

πτωση έντονων πλευρικών

ανέμων.

1                                       2                                      3                                      4                                      5                                      6

< Κεντρική σελίδα "Προωθητικά προγράμματα"

Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 156, 166 74, Τηλ.:210 89 86 900

Κορωπί: Λ. Κορωπίου-Βάρης 58, 194 00, Τηλ.:210 60 22 222

Άγιος Δημήτριος: Λ. Βουλιαγμένης 305, 172 36, Τηλ.:210 97 60 595

Ρόδος: 9ο χλμ. Λεωφόρου Ρόδου-Λίνδου, 851 00, Τηλ.:224 10 63 550

 

© 2018 A. Ισμαήλος Α.Ε.    |    Προσωπικά δεδομένα / Όροι Χρήσης

Εγγραφή στο

Newsletter