Α180d

 

Προσφορές για την A180d.

 

Η A-Class ήδη από την πρώτη της εμφάνιση ανέτρεψε τα σχεδιαστικά μοτίβα της κατηγορίας και αναδείχθηκε στον στίβο των πωλήσεων ως ένα από τα πιο αγαπημένα αυτοκίνητα της Ελληνικής αγοράς!

 

Τώρα μπορείτε να την αποκτήσετε σε νέα μειωμένη τιμή και ετοιμοπαράδοτη με δύο νέα εξοπλιστικά πακέτα, την A180 Diesel με χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις τόσο του ιδιώτη, όσο και του εταιρικού χρήστη.

 

Επισκεφτείτε σήμερα την Α. Ισμαήλος Α.Ε και διαλέξτε τον τρόπο πληρωμής, είτε πρόκειται για αγορά τοις μετρητοίς είτε με χρηματοδότηση, μέσω του προγράμματος Welcome My Way.

Με μια ματιά

Συμβόλαιο συντήρησης

Επέκταση εγγύησης

Αναβάθμιση εξοπλισμού

Επιδότηση ανταλλαγής

 

A 180 Diesel

Από €26.500

 

(αφορά σε αυτόματα)

Η A-Class της Mercedes-Benz διατηρεί επάξια την θέση ισχύος στον κόσμο των μικρομεσαίων premium υπόσχοντας αποδοτικότητα και οικονομία.

 

Ελάτε σήμερα στην Α. Ισμαήλος Α.Ε. και γνωρίστε από κοντά την ετοιμοπαράδοτη Α-Class180 Diesel με πλούσιο εξοπλισμό Progressive:

 

Urban πακέτο     Κάμερα οπισθοπορείας   Αυτόματο κιβώτιο   Έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης

 

Αποκτήστε και εσείς το μικρό αστέρι της Mercedes-Benz στην τελική τιμή των 26.800€.

 

Οι σύμβουλοι πωλήσεων της Α. Ισμαήλος Α.Ε. στα καταστήματα της εταιρείας σε Γλυφάδα, Κορωπί, Άγιο Δημήτριο και Ρόδο, είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν προσφέροντας παράλληλα την δυνατότητα για test drive για να γνωρίσετε από κοντά τις δυνατότητες του Α180d και τις προσφορές της Α. Ισμαήλος Α.Ε.

 

 

 

*Ισχύει για περιορισμένο αριθμό οχημάτων.

 

Ελάτε πιο κοντά σε μια A180:

Υποβολή της φόρμας...

Ο διακομιστής αντιμετώπισε κάποιο σφάλμα.

Η φόρμα ελήφθη.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας:

Με εξυπηρετεί το κατάστημα:*

Υποβολή της φόρμας...

Ο διακομιστής αντιμετώπισε κάποιο σφάλμα.

Η φόρμα ελήφθη.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας:

Με εξυπηρετεί το κατάστημα:*

* Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.

Compact

 

Το Compact καλύπτει όλα τα έξοδα προγραμματισμένης / τακτικής συντήρησης (Assyst A / Assyst B) του οχήματός σας βάσει προδιαγραφών του κατασκευαστή, έναντι μίας σταθερής τιμής για όλη τη συμφωνηθείσα διάρκεια του συμβολαίου.

Καλύπτονται σύμφωνα με το βιβλίο συντήρησης του κατασκευαστή:

-Αλλαγή λειτουργικών υγρών, φίλτρου, μπουζί και υπολοίπων ανταλλακτικών της προγραμματισμένης συντήρησης σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή:

-Φίλτρο καμπίνας

-Φίλτρο καυσίμου / αέρα

-Λάδια και φίλτρο λαδιού κινητήρα / αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων

-Φίλτρο αέρα

-Μπουζί

-Υγρό φρένων

-Φίλτρο καυσίμου

 

 

Δεν καλύπτει λοιπές επισκευές και ζημιές που έχουν προκληθεί λόγω ατυχήματος, λανθασμένης ή κακής χρήσης και βίας, καθώς επίσης τροχούς και ελαστικά.

 

 

Τι πλεονεκτήματα προσφέρει για τους πελάτες;

Διασφάλιση κόστους

- Διαφανές κοστολόγιο για όλες τις εργασίες συντήρησης και ανταλλακτικά

- Όχι απρόβλεπτα έξοδα

Ασφάλεια

- Το όχημα συντηρείται μόνο σε εξουσιοδοτημένο επισκευαστή

- Το όχημα συντηρείται διαρκώς σύμφωνα με τις συστάσεις του εργοστασίου

Διατήρηση Αξίας

- Αύξηση της αξίας του οχήματος λόγω υψηλής ποιότητας συντήρησης

Άνεση

- Ο πελάτης απολαμβάνει τις υπηρεσίες απλά και μόνο με την επίδειξη της κάρτας υπηρεσιών

Κινητικότητα

- Ανανέωση των παροχών του Mobilo λόγω πραγματοποίησης των απαραίτητων κάθε φορά σέρβις.

 

 

 

Επέκταση εγγύησης - Basic "Day1", διάρκειας 2 ετών

 

Για να συνεχίσετε να οδηγείτε τo αγαπημένο σας αυτοκίνητο με ασφάλεια και σιγουριά και να εξασφαλίσετε:

 

Επισκευή του αυτοκινήτου στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών Mercedes-Benz όχι μόνο στην Ελλάδα    αλλά και την Ευρώπη

Αποκλειστική χρήση γνήσιων ανταλλακτικών Mercedes-Benz

Ελαχιστοποίηση των απρόβλεπτων εξόδων για πιθανές επισκευές

Εξόφληση του συνεργείου απευθείας απο την Allianz

Αυξημένη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου και εύκολη μεταβίβαση του ασφαλιστικού συμβολαίου στον επόμενο ιδιοκτήτη

Το πρόγραμμα καλύπτει τη δαπάνη αποκατάστασης μηχανικών και ηλεκτρικών βλαβών του αυτοκινήτου μετά τη λήξη της εργοστασιακής εγγύησης για καινούργια επιβατικά οχήματα.

 

 

Με τη γραμμή εξοπλισμού Style, η A-Class ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο.

 

Περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 10 ακτίνων με ελαστικά 205/55 R 16, καθώς και μάσκα ψυγείου με δύο γρίλιες στο χρώμα του αμαξώματος και λεπτομέρειες χρωμίου,

που προσδίδουν νεανικό, μοναδικό χαρακτήρα στο αυτοκίνητο. Στο εσωτερικό, sport καθίσματα με επενδύσεις από δέρμα/συνθετικό δέρμα ARTICO με εμφανή ραφή, διαθέσιμες κατ’ επιλογή σε μαύρο ή μαύρο/λευκό, όργανο πολλαπλών ενδείξεων με έγχρωμη οθόνη, μαύρη επένδυση οροφής (προαιρετικά, γκρι), καθώς και μαύρος διάκοσμος με εμφάνιση matrix και αεραγωγοί με επιφάνειες σε ασημί χρωμίου.

 

 

Η γραμμή εξοπλισμού Urban αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τη sport σχεδίαση της A-Class.

 

Εντυπωσιάζει με τις ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων με ελαστικά 225/45 R 17, τη μάσκα ψυγείου με ασημί διπλές γρίλιες και λεπτομέρειες χρωμίου καθώς και τη διπλή εξάτμιση με

απολήξεις σε εμφάνιση χρωμίου. Το εσωτερικό επιδεικνύει εξαιρετικά sport διάθεση χάρη στο sport όργανο πολλαπλών ενδείξεων με έγχρωμη οθόνη και τα sport καθίσματα σε μαύρο ή γκρι «Crystal», το διάκοσμο σε εμφάνιση καρό, το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σχεδίασης 3 ακτίνων με διάτρητο δέρμα και εμφανή διακοσμητική ραφή καθώς και στις επενδύσεις θυρών και τα υποβραχιόνια, τα οποία διαθέτουν συνεχόμενες εμφανείς ραφές. Τα καθίσματα τύπου saloon διατίθενται κατ’ επιλογή με επένδυση ARTICO σε μαύρο ή γκρι «Crystal».

 

 

Η γραμμή εξοπλισμού AMG Line προσδίδει στην A-Class απόλυτα δυναμική εμφάνιση.

 

Δυναμική εμφάνιση ακόμη και εν στάσει εξασφαλίζει το οπτικό πακέτο AMG, με μπροστινό και πίσω προφυλακτήρα καθώς και επενδύσεις πλαϊνών μαρσπιέ, ασημί μάσκα ψυγείου με δύο γρίλιες και λεπτομέρειες χρωμίου, καθώς και διπλή εξάτμιση με δύο οβάλ απολήξεις σε γυαλιστερό ανοξείδωτο χάλυβα. Για καλύτερο χειρισμό και περισσότερη οδηγική απόλαυση φροντίζει η χαμηλωμένη sport ανάρτηση και το σύστημα άμεσης διεύθυνσης DIRECT STEERING. Ο εξοπλισμός ολοκληρώνεται με τις γυαλιστερές ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, σε χρώμα γκρι «Titan», με ελαστικά 225/40 R 18, και τα διάτρητα εμπρός δισκόφρενα, καθώς και τις εμπρός δαγκάνες φρένων με επιγραφή Mercedes-Benz.

 

Στο εσωτερικό, η γραμμή εξοπλισμού AMG Line περιλαμβάνει sport καθίσματα με επένδυση από συνθετικό δέρμα ARTICO/ ύφασμα μικροϊνών DINAMICA με κόκκινη διακοσμητική ραφή, καθώς και επενδύσεις θυρών σε μαύρο ύφασμα μικροϊνών DINAMICA και μαύρη επένδυση οροφής. Επιπλέον: 3άκτινο sport τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με επίπεδο κάτω τμήμα, επένδυση δέρματος Nappa με κόκκινες διακοσμητικές ραφές, διάτρητη στην περιοχή λαβής, sport όργανο πολλαπλών ενδείξεων με κόκκινους δείκτες και έγχρωμη οθόνη, διάκοσμος σε εμφάνιση ανθρακονημάτων και ταπέτα AMG με μαύρο κορδόνι και κόκκινη ραφή. Κόκκινες ραφές διακοσμούν και το μοχλό ταχυτήτων σε δέρμα Nappa, όπως και τα υποβραχιόνια στην κεντρική κονσόλα και τις πόρτες. Την εικόνα ολοκληρώνουν τα sport πεντάλ από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με αντιολισθητική επένδυση και τα μαρσπιέ επιβίβασης μπροστά σε αλουμίνιο.

Εάν δεν σας ενδιαφέρει η επιδότηση αναβάθμισης εξοπλισμού, και διαθέτετε μεταχειρισμένο 1ης άδειας κυκλοφορίας μετά την 01.01.2001, μπορείτε να  επωφεληθείτε από την επιδότηση ανταλλαγής €2.000 που σας παρέχουμε.

< Κεντρική σελίδα "Προωθητικά προγράμματα"

Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 156, 166 74, Τηλ.:210 89 86 900

Κορωπί: Λ. Κορωπίου-Βάρης 58, 194 00, Τηλ.:210 60 22 222

Άγιος Δημήτριος: Λ. Βουλιαγμένης 305, 172 36, Τηλ.:210 97 60 595

Ρόδος: 9ο χλμ. Λεωφόρου Ρόδου-Λίνδου, 851 00, Τηλ.:224 10 63 550

 

© 2018 A. Ισμαήλος Α.Ε.    |    Προσωπικά δεδομένα / Όροι Χρήσης

Εγγραφή στο

Newsletter