Ικανοποιεί κάθε επιθυμία.

Eξοπλισμός.

Για λάτρεις των roadsters.

Το εντυπωσιακό νέο πρόσωπο ξυπνά τις πιο χαρούμενες αναμνήσεις στους λάτρεις των roadsters. Μια θρυλική παράδοση σπορ αυτοκινήτου, μεταφερμένη δυναμικά στο σήμερα με την τελευταία τεχνολογία ανάρτησης.

 

Η πανοραμική οροφή Vario με MAGIC SKY CONTROL συνδυάζει το καλύτερο δύο κόσμων: Η επιλεγόμενη διαφάνεια προσφέρει ένα καινοτόμο αποτέλεσμα και βελτιώνει την άνεση κλίματος ενώ η ελαφριά κατασκευή μαγνησίου-πλαστικού χαμηλώνει το κέντρο βάρους και κάνει τη νέα γενιά SL ακόμα πιο σπορ.

 

Η νέα SL είναι καλά πάνω από 100 κιλά ελαφρύτερη από τον προκάτοχό του. Κατασκευασμένη σχεδόν εξ-ολοκλήρου από αλουμίνιο, με έξυπνο σχεδιασμό και λεπτομέρειες που βοηθάνε στην περαιτέρω εξοικονόμηση βάρους. Η εκτεταμένη χρήση αλουμινίου καθιστά τη νέα SL δεν είναι μόνο ελαφρύτερη αλλά πιο σπορ, πιο οικονομική και πιο ασφαλή.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να καλέσετε κάποιο από τα παρακάτω τηλέφωνα ή να ζητήσετε μια προσφορά online.

Ενδεικτικές τιμές

Καινοτόμες ιδέες, όπως το Σύστημα Έξυπνου Φωτισμού LED, πείθει με την πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και τη μεγάλη ανθεκτικότητα ενώ προσφέρει ακόμα καλύτερη ορατότητα οδήγησης σε όλες τις καιρικές συνθήκες και μεγαλύτερη ασφάλεια.

 

Η οροφή Vario έχει κλείσει - η νέα γενιά SL έχει γίνει σπορ αυτοκίνητο. Οι δύο μυώδεις γραμμές στο καπό μαρτυρούν τη δύναμη που κρύβεται από κάτω: ο κινητήρας V6 turbo είναι ακόμα πιο ισχυρός.

 

Το αυτόματο κιβώτιο 9G-TRONIC αλλάζει ταχύτητες γρήγορα και χωρίς διακοπή στην ελκτική ισχύ. Το σύστημα ανάρτησης Active Body Control ABC προσφέρει συναρπαστική ευελιξία, δυναμική στις στροφές ή χαλαρή πορεία, ανάλογα με την επιλογή σας.

 

 

>  Οnline προσφορά

Μπορεί να μην είναι δυνατόν να βελτιωθεί η τελειότητα, αλλά μπορεί να προσαρμοστεί στις επιθυμίες του καθενός. Οι επιλογές για τον προαιρετικό εξοπλισμό που υπάρχουν για την SL καλύπτουν σχεδόν οποιαδήποτε ειδική απαίτηση. Το πάτημα ενός κουμπιού είναι το μόνο που χρειάζεται για να σκουρύνει η πανοραμική οροφή Vario με MAGIC SKY CONTROL. Το AIRSCARF κάνει για ιδιαίτερα άνετη κάμπριο οδήγηση. Η ενισχυμένη ανάρτηση με έλεγχο Active Body Control ABC μπορεί να ρυθμιστεί για sport ή comfort οδήγηση ανάλογα με τις προτιμήσεις του κάθε οδηγού.

 

Αν επιθυμείτε να υπογραμμίσετε τις δυναμικές δυνατότητες της νέας SL, το Sport πακέτο AMG είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Ο μπροστινός και πίσω προφυλακτήρας AMG, οι ζάντες αλουμινίου AMG και η σπορ ανάρτηση, η οποία έχει μια πιο σκληρή ρύθμιση και είναι χαμηλότερη κατά 10mm είναι όσο τονίζουν τον αθλητικό χαρακτήρα του roadster.

 

Το πακέτο Driving Assistance Plus, το οποίο περιλαμβάνει το DISTRONIC PLUS, Active Blind Spot Assist, Active Lane Keeping Assist, BAS PLUS και PRE-SAFE® Brake, αύξάνει δραστικά την ασφάλεια σας στον δρόμο.

 

Βελτιώσεις στο εσωτερικό συμπεριλαμβάνουν πολυλειτουργικά καθίσματα με λειτουργία μασάζ, ψηφιακό δέκτη τηλεόρασης, πρόσβαση στο internet μέσω του COMAND Online και πολλά άλλα έξτρα.

>  Test Drive

Βενζινοκινητήρες

 

Νέα SL-Class.

Μια θρυλική παράδοση σπορ αυτοκινήτου:

Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 156, 166 74, Τηλ.:210 89 86 900

Κορωπί: Λ. Κορωπίου-Βάρης 58, 194 00, Τηλ.:210 60 22 222

Άγιος Δημήτριος: Λ. Βουλιαγμένης 305, 172 36, Τηλ.:210 97 60 595

Ρόδος: 9ο χλμ. Λεωφόρου Ρόδου-Λίνδου, 851 00, Τηλ.:224 10 63 550

© 2017 A. Ισμαήλος Α.Ε.    |    Προσωπικά δεδομένα / Όροι Χρήσης

Εγγραφή στο

Newsletter