Για όσους παίρνουν το αυτοκίνητό τους προσωπικά.

Ένα smart fortwo είναι πάντα ιδιαίτερο. Με το smart BRABUS | tailor made ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο γίνεται μοναδικό. Διαμορφώστε το απολύτως προσωπικό σας smart fortwo και κάνετε το δικό σας statement για περισσότερη εξατομίκευση στην πόλη.

Μπορείτε να επιλέξετε τουλάχιστον ένα από τα δύο βασικά πακέτα του smart BRABUS | tailor made – είτε το πακέτο χρώματος για το εξωτερικό είτε το πακέτο δέρματος για το εσωτερικό – έπειτα μπορείτε με συμπληρωματικά πακέτα και λεπτομέρειες να αναβαθμίσετε το smart fortwo όπως εσείς επιθυμείτε. Όταν έχετε στη διάθεσή σας τόσα πολλά και όμορφα, είναι πιθανό κάτι να σας ξεφύγει. Η οροφή, για παράδειγμα. Το smart fortwo cabrio | tailor made είναι ανοικτό στις επιθυμίες σας.

 

Κατανάλωση καυσίμου (μικτός κύκλος) 4,5 - 4,1 l/100 km,

εκπομπές CO2 (μικτός κύκλος) 104 - 93 g/km.

Έμπνευση για το δημιούργημά σας.

Make your statement.

Είναι ωραίο να γίνονται τα όνειρα πραγματικότητα. Kαι τα αυτοκίνητα προσωπικά μοναδικά κομμάτια. Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει ελεύθερα και συμβουλευτείτε αναλυτικά την Α. Ισμαήλος Α.Ε. Είμαστε πρόθυμοι να σας παρέχουν συμβουλές και πληροφορίες, ώστε να διαμορφώσετε το αποκλειστικά δικό σας smart fortwo ή smart fortwo cabrio. Έτσι, το αυτοκίνητο των ονείρων σας θα γίνει πραγματικότητα.

 

Συμβουλές και σχεδιασμός.

Αποφασίστε πρώτα ποιο μοντέλο προτιμάτε από τις γραμμές passion, prime και proxy. Επιλέξτε έπειτα τον προαιρετικό εξοπλισμό που επιθυμείτε. Η Α. Ισμαήλος Α.Ε θα σας συμβουλέψει για το συνδυασμό του πακέτου smart BRABUS | tailor made και των στοιχείων αναβάθμισης. Η διαμόρφωση του smart BRABUS | tailor made περιγράφεται κατά την παραγγελία του αυτοκινήτου και, συνεπώς, τίθεται κατευθείαν στη διαδικασία παραγωγής.

 

Υλοποίηση.

Η εξατομικευμένη διαμόρφωση του αυτοκινήτου σας υλοποιείται με πολλή αγάπη στη λεπτομέρεια και σε μεγάλο βαθμό με χειροποίητη εργασία – για ακρίβεια και τέλεια εφαρμογή. Για το λόγο αυτό, ανάλογα με το εύρος της εξατομίκευσης, απαιτούνται 4–6 εβδομάδες πέραν του κανονικού χρόνου παράδοσης.

 

Παράδοση.

Το καινούριο σας smart fortwo | tailor made ή smart fortwo cabrio | tailor made σας περιμένει να το παραλάβετε σε μια από τις εγκαταστάσεις της Α. Ισμαήλος Α.Ε. Φυσικά, για τα περιεχόμενα του smart BRABUS | tailor made θα λάβετε όλες τις παροχές εγγύησης και service της smart.

Το πεδίο είναι ελεύθερο για εξατομίκευση στα μέτρα σας.

Οι δυνατότητες εξατομίκευσης του εξωτερικού.

Μήπως η εντυπωσιακή εμφάνιση ξεκινάει από το εξωτερικό; Τότε κάντε την αρχή με το πακέτο Color tailor made. Επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα για τα bodypanel και την μπροστινή μάσκα. Εάν θέλετε, μπορείτε να ορίσετε ένα άλλο χρώμα για τον κλωβό ασφαλείας tridion.
 
Ακόμη και οι ζάντες αλουμινίου μπορούν να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Εάν δεν σας ενδιαφέρουν τόσο τα χρώματα όσο τα σχήματα, το εξωτερικό πακέτο Style είναι το κατάλληλο για εσάς.
 

Οι δυνατότητες εξατομίκευσης του εσωτερικού.

Και στον εσωτερικό χώρο, η δημιουργικότητά σας μπορεί να είναι απεριόριστη. Σημείο εκκίνησης είναι το πακέτο δέρματος tailor made με 30 αποχρώσεις δέρματος. Επιπλέον, μπορείτε με το προαιρετικό πακέτο δέρματος να διαμορφώσετε τη στεφάνη του τιμονιού μαζί με τη διακοσμητική ραφή.
 
Με το εσωτερικό πακέτο Color καθορίζετε επίσης το εξατομικευμένο χρώμα των λεπτομερειών. Και το εσωτερικό πακέτο Style της BRABUS προσθέτει περισσότερο σπορτίφ χαρακτήρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.
 

Διαθέσιμα πακέτα Style tailor made.

>> Configurator

1

2

3

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 97 60 595 ή συμπληρώστε τη φόρμα:

Υποβολή της φόρμας...

Ο διακομιστής αντιμετώπισε κάποιο σφάλμα.

Η φόρμα ελήφθη.

Με βολεύει το κατάστημα: