Η Α. Ισμαήλος Α.Ε. στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου.

 

Μια ιστορία δύναμης. Μια ιστορία γεμάτη αισιοδοξία, αγάπη και θάρρος. Μια ιστορία... που θα γραφτεί στην ιστορία.

 

Ο λόγος για τον πάτερ Αντώνιο Παπανικολάου που ίδρυσε την Κιβωτό του Κόσμου,  το 1998 στην Αθήνα, με στόχο να βγάλει όσα περισσότερα παιδιά μπορεί από τη φτώχεια και την εγκατάλειψη και να τους προσφέρει τη δυνατότητα "να σταθούν στα πόδια τους".

 

Για άλλη μια χρονιά, η Α. Ισμαήλος Α.Ε. στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου προσφέροντας δέκα κούτες με ρούχα, παπούτσια και πολλά παιχνίδια που συγκέντρωσε αποκλειστικά για την τόσο αξιόλογη και άξια θαυμασμού μη κερδοσκοπική οργάνωση.

 

Τα χαμόγελα των παιδιών αλλά και η ευγνωμοσύνη που ζωγραφίζετε στα μάτια των παιδιών, μας κάνει να είμαστε δίπλα τους όσο μπορούμε εμπράκτως γιατί μέσα από τα μάτια τους μαθαίνουμε πως ο κόσμος μας μπορεί να γίνει καλύτερος και ομορφότερος.

Ένα ακόμη αισιόδοξο και γεμάτο αγάπη παζλ, ένωσε η ομάδα της Α. Ισμαήλος Α.Ε. για 2η συνεχή χρονιά, στηρίζοντας την Κιβωτό του Κόσμου.

 

Η εταιρία μας συμβάλλοντας στην συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών, προσέφερε 10 κούτες με είδη σπιτιού και δεκάδες τσάντες με βιβλία για όλες τις ηλικίες.

 

Είναι απίστευτη η δύναμη και η χαρά που εισπράττουμε από τα παιδικά χαμόγελα και αυτό από μόνο του μας δίνει την δύναμη να μεγαλώσουμε το παζλ χρόνο με τον χρόνο.

 

Για άλλη μια χρονιά, ευχαριστούμε το προσωπικό μας για τα ευγενικά του συναισθήματα και την προσφορά του που βοήθησαν σε αυτήν μας την ενέργεια.

Η ομάδα smart της Α. Ισμαήλος Α.Ε. σε συνεργασία με την IPIROTISSA, διοργάνωσε μια τριήμερη εκδήλωση συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για να στηρίξει και να ενισχύσει τις ανάγκες της Κιβωτού του Κόσμου.

 

Η απήχηση του κόσμου ήταν πληθώρα και τα προϊόντα που μαζεύτηκαν παραδόθηκαν στην μη κερδοσκοπική οργάνωση, μέσα σε ένα κλίμα γεμάτο από χαμόγελα και ενθουσιασμό από τα παιδιά.

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εργαζομένους της εταιρίας μας άλλα και όλο τον κόσμο που αγκάλιασε και στήριξε την ενέργεια αυτή.