Spetsathlon 2017

Το μεγαλύτερο τρίαθλο της Ελλάδας γιόρτασε τα 5 του χρόνια και ξεπέρασε τον εαυτό του!

Μοναδικές στιγμές έντονης αθλητικής και κοινωνικής δράσης επεφύλαξε το 5ο και επετειακό Spetsathlon 2017, με έναν αγώνα τριάθλου που είναι και ο μεγαλύτερος που διεξάγεται στην Ελλάδα, ξεπερνώντας τα δικά του ρεκόρ τόσο σε συμμετοχές όσο και σε δημοσιότητα και δημοφιλία.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η εκδήλωση έλαβε μέρος στις 5-7 Μαίου στις Σπέτσες όπου προσέλκυσε 1.100 και πλέον συμμετέχοντες που πήραν μέρος στο Endurance και στο Sprint Τρίαθλο, ενώ οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 3.500, με πολύ σημαντικές παρουσίες, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό.

Μεγάλα ονόματα από τον χώρο του τριάθλου έλαβαν μέρος, όπως αυτό του Παναγιώτη Δημόπουλου ο οποίος βγήκε 3ος στο Spetses Sprint (750m κολύμπι- 25klm ποδηλασία- 5klm τρέξιμο) και 3ος   στην κατηγορία του.

Η ομάδα της Α. Ισμαήλος Α.Ε. για ακόμα μία φορά υποστήριξε την δημοφιλέστερη αθλητική εκδήλωση παραχωρώντας ένα επετειακό smart fortwo στην διοργάνωση του Spetsathlon και ένα smart fotwo ως support vehicle το οποίο «έτρεξε» περήφανα μαζί με τους αθλητές.

Περήφανη όμως είναι και η Α. Ισμαήλος Α.Ε  για τον αθλητή που χορηγεί και φυσικά ο λόγος για τον Παναγιώτη Δημόπουλο που χάρη στις αθλητικές του ικανότητες και δυνατότητες η εταιρεία μας βρίσκεται συνεχώς επάνω στο βάθρο της απονομής και της επιτυχίας.

Spetsathlon 2016

Η ομάδα smart της Α. Ισμαήλος Α.Ε. στο μεγαλύτερο τρίαθλο της Ελλάδας!

Μοναδικές στιγμές έντονης αθλητικής και κοινωνικής δράσης επιφύλαξε το Spetsathlon 2016, ο μεγαλύτερος αγώνας τριάθλου που διεξάγεται στην Ελλάδα, ξεπερνώντας τα δικά του ρεκόρ τόσο σε συμμετοχές όσο και σε ενδιαφέρον. Η τέταρτη διοργάνωση του ξεχωριστού αυτού αθλητικού event πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες μεταξύ 13-15 Μαΐου και προσέλκυσε 1.000 και πλέον συμμετέχοντες που πήραν μέρος στο Endurance και το Sprint Τρίαθλο, τον κολυμβητικό αγώνα και τον ποδηλατικό γύρο του νησιού. Οι επισκέπτες στις Σπέτσες κατά τη διάρκεια του τριημέρου ξεπέρασαν τους 3.000, ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι διπλασιάστηκαν οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες από το εξωτερικό. Με αυτά τα δεδομένα το Spetsathlon καθιερώνεται πλέον στη συνείδηση του κόσμου ως μια από τις δημοφιλέστερες και σημαντικότερες αθλητικές εκδηλώσεις στη χώρα.

Από το πολυζήτητο event δεν έλειψε η ομάδα smart της Α. Ισμαήλος Α.Ε., η οποία ήταν και υποστηρικτής της διοργάνωσης. Τρία smart fortwo ταξίδεψαν στις Σπέτσες για τους αγώνες όπου πρόσφεραν “μεγάλη” βοήθεια με το “μικρό” τους μέγεθος.

Ξεχωριστή λάμψη στο τριήμερο έδωσε η παρουσία σπουδαίων αθλητών παγκόσμιας κλάσης. Μεταξύ άλλων το «παρών» έδωσαν ο Γιάννης Ταμουρίδης, λίγους μήνες πριν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς του Ρίο, ο Νο1 Έλληνας τριαθλητής στην παγκόσμια κατάταξη, ο James Χρόνης, οι πρωταθλητές τριάθλου Ντενίζ Δημάκη, Γρηγόρης Σκουλαρίκης και Γρηγόρης Σουβατζόγλου, καθώς και ο πρωταθλητής ποδηλασίας Μάριος Κοκολάκης και ο προπονητής Χρήστος Μποφίλιος.

Δεν θα μπορούσε ωστόσο να μη γίνει αναφορά στους ανθρώπους που προσωποποιούν τη θέληση και την προσπάθεια. Οι παρα-ολυμπιονίκες του συλλόγου «Περπατώ», Μάκης Καλαράς και Αλέξανδρος Ταξιλδάρης, ο 17χρονος παρα-τριαθλητής, Νίκος Παπαγγελής, ο Αντώνης Παππάς, πανελληνιονίκης σε κολύμβηση και ποδηλασία και ο νεαρός Μάριος Αναστόπουλος κέρδισαν δικαιολογημένα το θερμό χειροκρότημα όλων και επιβεβαίωσαν στην πράξη το slogan του αγώνα «Νίκη είναι η Συμμετοχή»!

 Το ίδιο μήνυμα έστειλε και η τοπική κοινωνία του νησιού που έχει αγκαλιάσει το θεσμό με πάνω από 250 εθελοντές να συμμετέχουν ενεργά στη διοργάνωση αλλά και τον Εμπορικό Σύλλογο να δίνει δυναμικά το «παρών» παρέχοντας ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες σε καφέ, μπαρ και ξενοδοχεία. Άλλωστε, το Spetsathlon τελεί υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ. και του Δήμου Σπετσών.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία!